16 apr

The 21 best jokes told at the Justin Bieber Roast

AngelsPlaatjeAls die Bieber een beetje handig zou zijn en minder op zou vallen door zijn irritante gedrag zou ik (en vele met mij) hem waarschijnlijk een stuk sympathieker vinden. Het is toch zijn eigen schuld dat iedereen hem in de zeik neemt! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat mensen stiekem toch een beetje jaloers op hem zijn en hem daarom zo op zijn nek zitten……..
Hoe dan ook, about it bij The 21 best jokes told at the Justin Bieber Roast zie je uitspraken over Biebertje van o.a. Snoop Dogg, remedy Kevin Hart, Ron Burgundy enz.
En zoals host Kevin Hart het omschreef in de eerste paar minuten van de Comedy Central’s Justin Bieber Roast: “Tonight we are gonna do what parents and the legal system should have done a long time — give the boy an ass-whuppin he deserves.”

Comments are closed.

© 2019 Angelsfire.nl