26 mrt

WhatsApp Call

AngelsPlaatjeMet WhatsApp Call kun je bellen met je contactpersonen als er een actieve internetverbinding is; mobiele data of WiFi. Hierdoor is ‘gratis’ bellen mogelijk. Hou de kosten die een databundel met zich meebrengt wel in de gaten! Check dit allemaal om onnodige kosten te voorkomen. Zitten beide personen op een WiFi-netwerk (ook in het buitenland) dan is dit geen probleem, dan is het gratis. Als WhatsApp Call geactiveerd is ontstaat er een nieuwe interface in de App. Het werkt alleen met de laatste versie van WhatsApp en je telefoon moet op Android draaien.
Voorlopig moet je eerst uitgenodigd worden door iemand die al gebruik maakt van WhatsApp Call. (Angel bijvoorbeeld :P) Heb je de invite binnen dan kun jij die weer doorgeven aan je eigen contacten. Wil je een uitnodiging hebben? Stuur dan een mailtje naar Angelsfire.nl dan komt dit helemaal goed 😉 Ik stuur je een invite en je kunt meteen beginnen.

Update: Inviten is (tijdelijk?) weer uitgeschakeld :sad:

Update 31 maart: Androidgebruikers kunnen voortaan gratis bellen via de populaire Whatsapp-dienst. Ze dienen hiervoor de laatste versie van de app te installeren. Aan een belfunctie in de iOS-versie wordt nog gewerkt. Whatsapp test de belfunctie al geruime tijd. Zo verscheen de belknop al eerder korte tijd in de app, om snel weer te verdwijnen. De belfunctie kon tot nu toe alleen getest worden op uitnodiging.Het bellen via Whatsapp verloopt via voip, oftewel de internetverbinding van het toestel. Bellen is zowel mogelijk via wifi als via 3G/4G. Gebruikers betalen alleen kosten voor de internetverbinding, het bellen zelf is gratis. Naar verwachting kunnen iPhone-gebruikers binnen een paar weken ook bellen via de app.

Bron: Telegraaf

Comments are closed.

© 2017 Angelsfire.nl

Red View | Design: Verbraucher berichten of Edelstahl Treppengeländer. Coding: Kredit of gebrauchte Holzspalter.