19 mrt

Loodclysma

AngelsPlaatjeOver het algemeen probeer ik vrolijke posten neer te zetten, omdat er al genoeg ellende in de wereld is. Je hoeft de krant maar open te slaan of de tv aan te zetten en weer heb je te maken met de meest gekke en krankzinnige gebeurtenissen.
Over 1 krankzinnige randdebiel gaat deze column: Robert M. Eigenlijk wil ik helemaal geen woorden aan die smeerlap vuil maken, maar nadat ik vandaag las dat zijn jongste slachtoffertje slechts 19 dagen oud was moest ik dit toch even kwijt.
Ik ben zo benieuwd wat voor straf ze die vervloekte pedo gaan geven! Hij zegt zelf dat zijn “gevoelens” voor jonge kinderen een vloek zijn, tja nu hij betrapt is moet hij toch iets zeggen om zichzelf nog enigzins vrij te pleiten. Slechte jeugd gehad zeker bla bla bla.
Naar mijn idee kunnen ze die viespeuk beter niet meer in de samenleving terug laten komen, ik durf er heel wat om te verwedden dat hij zodra hij vrij komt gewoon doorgaat met waar hij mee bezig was.
Zulke figuren zijn slim genoeg, die zitten met gedachtes in hun hoofd waar jij en ik nog nooit van gehoord hebben. En het ergste is dat ze het nog ten uitvoer brengen ook!
Je zal toch maar 1 van die kinderen zijn waar hij zich aan vergrepen heeft! En als ouder van zo’n kind sta je ook met je rug tegen de muur.
Ik kan er lang en kort over schrijven, maar ik word kotsmisselijk bij de gedachte aan die creep alleen al :puke:
Levenslang zal hij niet krijgen hoorde ik van de week, dat kan niet in ons gekke landje, maar wat wel een mooie straf voor hem zou zijn is een Loodclysma .
Er zijn vast wel mensen die hem dit ook gunnen. Al hoorde ik ook van iemand die zijn penis er af zou willen hakken en hem langzaam dood te laten bloeden ….
Als een kind nou op school, bij een kinderopvang of sportvereniging al niet meer veilig is, waar dan nog wel?
Wat zo’n monster aangericht heeft valt niet goed te praten, wat zijn advocaat ook zegt.
Walgelijk in 1 woord! BAH!

2 Responses to “Loodclysma”

  1. 1
    Mathijs Says:

    Hey Angel ,levenslang is wel mogelijk in de vorm van TBS. Als hij gewoon x aantal jaar celstraf (stel voor een jaartje of 20) + verplicht TBS kan hij voor de rest van zijn leven in gevangenschap blijven. Bij TBS verklaren onderzoekers of je gezond genoeg ben om terug te komen in de samenleving of niet (rechter volgt doorgaans het advies van de behandelaren). En tegen populaire overtuigingen in zijn er ook Nederland zieke geesten bij wie dat ook gebeurt.

  2. 2
    Angel Says:

    Gaat mij niet ver genoeg Mathijs. Wat die kerel aangericht heeft is niet goed te praten met een paar jaar zitten en dan TBS. Vervroegd vrijlaten wegens goed gedrag komt veel te veel voor en dan lopen ze nog vrij over straat met soms grote gevolgen :sad:

© 2017 Angelsfire.nl

Red View | Design: NET-TEC Wellness of backen mit stevia. Coding: Kaffeevollautomat Jura of Standheizung Einbau.