28 sep

Covert Front 2

AngelsPlaatjeDe laatste tijd hebben we best veel point and click games, en dat komt niet alleen doordat we Duvelmar door de laatste paar spannende weken moeten helpen, maar ook omdat er steeds meer andere bezoekers schijnen te zijn die deze spelletjes graag spelen.
Ik zou zeggen, ga aan de slag met Covert Front 2, mocht je er niet uitkomen, dan is er op de website ook een walkthrough beschikbaar. Het spel is ook te downloaden, maar dat zie je allemaal wel als je op de link klikt.
Om online te spelen klikken op Play Now – Free Online.

2 Responses to “Covert Front 2”

 1. 1
  duvelmar Says:

  en dat doe je goed angel, vandaag controle gehad en frummel is al 7 pond en 45 cm. poeh we krijgen een dikkertje hihihi. alles gaat goed met haar en mij ook hoor haha. nog 3 weekjes en een paar daagjes.. spannend.. dank je wel voor je speurwerk naar leuke games houd me goed bezig lol. dikke knufff

 2. 2
  Angel Says:

  Zooooo, ze groeit lekker door Duvelmar :ok:
  Ik ben blij dat het allemaal goed gaat, dat is het allerbelangrijkste! Hou vol he, en rust maar goed uit, als ze er eenmaal is komt daar weinig meer van :deathhug:

© 2017 Angelsfire.nl

Red View | Design: Hersteller of Treppengeländer aussen. Coding: Monatslinsen of Dessous Hochzeit.