december 2nd, 2009

Lady GaGa goes down in Canada

Posted in: Filmpjes — Angel @ 17:24

AngelsPlaatjeLady GaGa doet net of er niets aan de hand is, maar ze gaat wel flink onderuit in Lady GaGa goes down in Canada.
Gewoon opstaan, en weer verder gaan! Dat lijkt me in dit geval ook het beste om te doen. Die blauwe bil kan ze naderhand ook best even laten masseren door iemand 😉

11 Trees covered in Ice

Posted in: Foto's/Plaatjes — Angel @ 16:23

AngelsPlaatjeGelukkig zitten we hier nog niet midden in de winter, maar op de foto’s van 11 Trees covered in Ice is het al wel volop winter.
Ik zie liever bomen met bladeren in de zomer, maar toch ga ik ook met mijn camera naar buiten als ik ze zo als hier zie 😛

Born to play Ball

Posted in: Foto's/Plaatjes — Angel @ 16:16

AngelsPlaatjeBegin nou niet gelijk te lachen als je deze mannen bezig ziet, ze zijn serieus bezig met een training, en dat is toevallig niet niks!
Ik moet toegeven dat het er een beetje vreemd uitziet, maar dat zie je vanzelf als je gaat kijken naar Born to play Ball. Haha, ik moet er zelf ook om lachen :mrgreen:

Jewellery uses human hair and Teeth

Posted in: Overige — Angel @ 16:03

AngelsPlaatjePolly van der Glas maakt zilveren sieraden met echte kiezen, en echt haar.
Ik weet niet of je ergens nog een paar oude tanden of kiezen hebt liggen, ze zijn daar altijd welkom. Er is naar het schijnt nogal moeilijk aan te komen …..
Meer weten? Dan moet je echt even naar deze website gaan.

Oh no, she’s BACK!!

Posted in: Overige — Angel @ 15:51


Na een lange tijd ga ik toch weer aan de slag om leuke, grappige, en spannende posten te maken. Waarschijnlijk niet meer zoveel als jullie van me gewend waren, maar dat nam ook wel erg veel tijd in beslag :sweating:
Reacties plaatsen is even niet mogelijk, maar als je iets te melden hebt kun je wel altijd mailen naar post@angelsfire.nl

 

click coloured link in posts to watch video's or play games

Powered by ME :) !! en MainCore [Valid RSS]
Blog (c) WordPress 3.0 Theme created by McMike and Mr-Godd