Archive for augustus, 2006

31 aug

Barrel horse Racing

Een beetje stoere vrouw moet ook een stoere sport beoefenen. En als die vrouwen dan ook nog gek zijn op paardrijden is de keuze denk ik snel gemaakt: Barrel horse Racing. Bij deze sport is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk met je paard om vaten heen rijdt. Het is niet de bedoeling […]

31 aug

Wat eten we Vanavond?

31 aug

Madrid graffiti artist at Work

Doen ze dit uit verveling? Zien ze het als kunst? Willen ze mensen choqueren? Of is het een vorm van aandacht trekken? Het kan ook zijn dat al deze dingen van toepassing zijn op deze graffiti spuiters. Als je een mening hebt over Madrid graffiti artist at Work horen we die natuurlijk graag van je.

31 aug

Back to School!

31 aug

Kitten takes on a paper Shredder

Dit grappige kleine katje vermaakt zich prima met de snippers uit de papierversnipperaar. Waarschijnlijk heb je wel veel rotzooi naderhand, unhealthy maar hij is wel een tijdje bezig tot hij al het papier er uit heeft gehaald. Een soort bezigheidstherapie dus. Kitten takes on a paper Shredder bekijk je hier.

30 aug

Motorcyclist vs Train

We hebben vandaag al een paar filmpjes gehad met mensen die alle geluk van de wereld hadden en we hebben er nog 1 voor je: Motorcyclist vs Train. Deze man heeft het geluk dat zijn motor een enorme klap van de trein krijgt zodat hij er zelf goed vanaf komt. In de herhaling is heel […]

30 aug

Hungry Cutie

30 aug

Kristen

Als je op de website aankomt waar de foto’s van Kristen staan kun je daar 44 foto’s van deze blonde schoonheid met haar bruine ogen gaan bekijken. Wil je haar wat groter zien dan hoef je alleen maar op de kleine foto’s te klikken, cost ze worden dan vanzelf groter.

30 aug

World Defense

Zorg er voor dat de gebouwen op je planeet niet geraakt worden. Je doet dit door de planeet voor er een inslag komt te draaien met behulp van je muis. Als je genoeg punten behaald hebt kun je ook dingen kopen, sildenafil b.v. een radar om het wat makkelijker te maken. Alle instructies kun je […]

30 aug

Metal Slugs

Metal Slugs is een stick shooter game speciaal voor de mensen die graag schietspelletjes spelen met stickmannetjes in de hoofdrol. Hoe je het spel moet spelen zie je voordat je begint staan, buy als je het niet meer weet staat het ook nog onder het spel.

30 aug

Terrible Beauty

Ik vind het prachtig om tornado’s bekijken, drugs op een foto of een filmpje dan. Jammer dat ze altijd zoveel ellende met zich meebrengen. We noemen die op deze foto’s staan voor het gemak dan ook maar Terrible Beauty’s want mooi zijn ze zeker, maar je moet er toch niet aan denken dat zo’n kreng […]

30 aug

En dan nog zeggen dat vrouwen niet handig Zijn ….

29 aug

Baby panda scares momma Panda

Hoe een hele kleine baby panda kans ziet om zijn moeder, this die toch flink wat groter is dan hij zelf, visit this site te laten schrikken zie je in dit filmpje. Let goed op dat kleintje, het is net een knuffelbeertje :inlove: Baby panda scares momma Panda bekijk je hier.

29 aug

Fracture

Schiet alles overhoop bij dit spel en zorg er voor dat niemand aan je ruimteschip komt! Schieten doe je met de W, adiposity A, this site S en D toetsen de rest doe je met je pijltjestoetsen. Als je wilt weten hoe het met powerups enzo zit, lees dan even de instructies door van Fracture.

29 aug

X-Treme

29 aug

Door Illusion

Klik de link aan om het plaatje van deze Door Illusion in zijn geheel te bekijken. Ik zou het echt niet weten daarom vraag ik aan jullie of dit nou binnen of buiten is. Best leuk die illusies, viagra maar deze ziet er best ingewikkeld uit.

© 2019 Angelsfire.nl