Archive for mei, 2006

31 mei

A men’s room Monologue

Door te kijken naar A men’s room Monologue weet ik eindelijk een beetje hoe het er aan toe gaat in een herentoilet. Als mannen nieuwsgierig zijn hoe het in een damestoilet gaat moeten ze even gaan kijken naar The ladies room monologues. Erg leerzaam deze cartoons :angel:

31 mei

Back from Emptiness

Dit lijkt me geen makkelijke point and click game, website maar jullie zijn goed in die dingen dus ik zou zeggen: klik maar weer een eind weg als je zin hebt 😉 Back from Emptiness speel je hier. Als je er echt niet uitkomt heb je misschien wel wat aan deze walkthrough die ik ergens […]

31 mei

Miss World 2005 falls right on her Face

Miss World 2005 Unnur Birna is net klaar met haar speech. Ze draait zich om, price loopt van het podium af en ligt even later languit op haar broodmolen. Miss World 2005 falls right on her Face, ze maakt nog een behoorlijke smak ook.

31 mei

Curve Ball by Roberto Carlos

Als je naar dit filmpje kijkt, side effects dan denk je hoe is het mogelijk dat de bal op zo’n vreemde manier dat doel in gaat. Het filmpje heet ook niet voor niks Curve Ball. Degene die de bal wegschiet is Roberto Carlos.

31 mei

Earth vs Humans

Het is maar een cartoon, look maar het is toch voor veel mensen goed om te kijken naar Earth vs Humans om eens met hun neus op de feiten gedrukt te worden. Hoe loopt het af met ons allemaal als iedereen maar door blijft gaan met er een zooitje van maken?

31 mei

So you think you can Dance?

Verbeelding heeft hij genoeg, patient alleen is de jury niet erg onder de indruk van zijn danstalenten. Hij is gewoon de beste, sales een echte “number 1” zoals hij zelf zegt! Bekijk So you think you can Dance zelf om te zien of de jury gelijk heeft.

30 mei

De oplossing voor vrouwen die tegen het WK Zijn

30 mei

Swamp Trek

De bedoeling van Swamp Trek is dat je door het moeras ziet te komen door te springen op de heuveltjes die overal liggen. De heuveltjes zakken soms in het moeras, pharm dus blijf niet te lang op 1 plek staan. Om te springen moet je de spatiebalk ingedrukt houden. De meter aan de linkerkant laat […]

30 mei

Green Jelly – Three little Pigs

Je neemt het stokoude sprookje over de wolf en de 3 biggetjes, link maakt er een leuke clip van en het resultaat is helemaal van deze tijd. Green Jelly – Three little Pigs, volgens mij horen en zien jullie dit liever dan die gekke kikker 😉

30 mei

Inside vending Machines

Eindelijk weet ik door deze foto’s te bekijken hoe zo’n automaat werkt waar je cola of koffie of een mars uit kunt halen. Gelukkig dat ik nu de binnenkant van zo’n ding eens kon bekijken. Inside vending Machines, hospital dat ik daar nou niet eerder opgekomen ben.

30 mei

Blast Billiards 5

Dit valt niet mee, medications zelfs niet als je goed kunt poolen op de pc. Je mag namelijk bij Blast Billiards 5 ook de bom niet raken die aan de linkerkant ligt. Erg veel tijd heb je ook niet om alle ballen weg te spelen, maar je kunt het altijd proberen als je denkt dat […]

30 mei

A Koopa’s Revenge

Dit spelletje speel je met behulp van je pijltjestoetsen. Springen doe je door op de spatiebalk te klikken. Het is weer een Super Mario game, this dus als je die leuk vindt dan zit je weer goed vandaag met A Koopa’s Revenge.

30 mei

Bendito Machine

Hier moet je even lekker voor gaan zitten, tadalafil en dan goed opletten wat er allemaal gebeurt. Bendito Machine ziet er erg mooi uit, maar het loopt heel anders af dan je zou verwachten. Beslist geen happy end

30 mei

Cursor Thief

Hij haalt alles uit de kast om je cursor te jatten, advice dus probeer zolang mgelijk bij deze Cursor Thief uit de buurt te blijven. Erg lang zal het je niet lukken, maar je kunt het altijd proberen natuurlijk. Succes 😉

29 mei

Ginger tom befriends lonely Lion

Safina, thumb een klein leeuwtje wordt verstoten door haar ouders. Gelukkig wordt ze liefdevol opgevangen door Arnie, viagra sale die hopelijk niet in de problemen komt als het leeuwtje wat ouder en dus groter wordt. Arnie is namelijk een kat. Ginger tom befriends lonely Lion bekijk je hier.

29 mei

Parking Perfection 3

Volg de instructies van de examinator links boven bij Parking Perfection 3. Nu kun je eindelijk laten zien hoe goed jij kunt parkeren! Hij is wel erg streng trouwens die kerel, ampoule het is niet gauw goed bij hem :bite:

© 2019 Angelsfire.nl