april 30th, 2006

Schoolregelement

Posted in: Overige — Angel @ 22:31

AngelsPlaatjeJullie moeten nu natuurlijk even niet aan school denken, dat snap ik best. Nu moet je genieten van je vakantie, maar als je straks toch weer naar school moet lees dan even dit Schoolregelement door. Misschien zit er wel iets tusen waar je wat aan hebt :angel:
Heb je er nog iets aan toe te voegen dan horen we dat graag. B.v. Gij zult geen afval op het schoolplein gooien, gooi het liever in de klas. Gij zult niet vervelend zijn in de pauze, dat kan ook tijdens de les. Gij zult niet uw mp3 speler meenemen, neem gewoon uw stereo mee, daar komt meer geluid uit.
Maar dat heb je niet van mij natuurlijk ;-)

Buien Radar

Posted in: Overige — Angel @ 22:02

AngelsPlaatjeWaar hangen de buien? Dat kun je vanaf nu gaan bekijken bij BuienRadar.nl. Altijd makkelijk zoiets als je graag online een beetje op de hoogte wilt blijven over de weersomstandigheden.

Wet shirt Contest

Posted in: Foto's/Plaatjes,Sexy — Angel @ 21:49

AngelsPlaatjeDit zijn dan wel foto’s van een Wet t-shirt Contest, maar er zijn meiden bij die niet eens een shirt aan hebben! Misschien hebben ze last van de warmte, of denken ze zo meer kans te maken op de eerste prijs? Ik heb geen idee.
Tnx Partybabe.net :mike:

Oplossing voor Parkeerproblemen

Posted in: Foto's/Plaatjes — Angel @ 21:38

Dragondash

Posted in: Spelletjes — Angel @ 18:38

AngelsPlaatjeJe hebt in Dragondash 60 seconden de tijd om een zo groot mogelijke afstand af te leggen. Probeer de gekleurde balletjes te raken om je snelheid te verhogen, behalve de grijze. Vermijd ook de kanten zoveel mogelijk. Dat je de spatiebalk ingedrukt moet houden om de draak boven te houden en de spatiebalk los moet laten om de draak naar beneden te laten gaan, lees je allemaal voordat het spel begint.

Carmen Electra shakes her Booty

Posted in: Filmpjes,Sexy — Angel @ 18:20

AngelsPlaatjeZe is gewoon een hot item en daarom zetten we nog maar een filmpje van haar neer. Ik heb het over Carmen Electra en wat ze doet kan je wel raden aan de titel: Carmen Electra shakes her Booty.

Kekes Game

Posted in: Spelletjes — Angel @ 18:08

AngelsPlaatjeEen point and click game met een beetje humor hebben we vandaag voor je. Ik hoop dat je uit alle gangen kan komen bij Kekes Game, maar ik denk dat het jullie wel gaat lukken ;-)

Saturday Chess

Posted in: Foto's/Plaatjes — Angel @ 15:45

Dead Eye

Posted in: Spelletjes — Angel @ 13:48

AngelsPlaatjeProbeer alle doelen te raken die je voorbij ziet komen bij Dead Eye. Het spel begint makkelijk, maar dat duurt niet lang. Herladen doe je door op de spatiebalk te klikken, en dat moet vaker dan je denkt want je kogels zijn zo op.

Professor Fizzwizzle

Posted in: Spelletjes — Angel @ 10:14

AngelsPlaatjeBij dit spelletje is het de bedoeling dat je Professor Fizzwizzle helpt om op de juiste bestemming te komen. Waar hij heen moet kun je zien aan de pijl, dus speel het spel en help dat ouwetje. Als het je lukt natuurlijk …..

Simpsons Shooter

Posted in: Spelletjes — Angel @ 10:05

AngelsPlaatjeJe ziet vanzelf wie je wel en niet neer moet schieten bij dit spel. Het is wel grappig om te spelen, maar ik was er vrij snel op uitgekeken. Simpsons Shooter speel je hier.

april 29th, 2006

Soldier of Pain

Posted in: Spelletjes — Angel @ 20:40

AngelsPlaatjeGebruik om te navigeren de w, a, s en d-toets. Om te herladen klik je op de r-toets. Als hint wordt bij dit spel gegeven dat je moet blijven bewegen en herladen voor je begint aan de gevechten. Je ziet het allemaal wel als je Soldier of Pain gaat spelen.

Funny Japanese Show

Posted in: Filmpjes — Angel @ 19:42

AngelsPlaatjeWe blijven nog even in japan met deze Funny Japanese Show. Ze hebben wel erg veel lol daar om het object dat boven de 2 geblinddoekte meiden hangt ……. Ach ja, je kunt maar ergens lol om hebben :what:

Sat1 Quiz Night

Posted in: Filmpjes — Angel @ 15:51

AngelsPlaatjeDe regels van Sat1 Quiz Night zijn heel simpel en duidelijk: je mag geen ja of nee zeggen. Ik denk dat de presentatrice van het programma dat ongeveer 10 keer tegen de kandidaat gezegd heeft, maar erg bijdehand is hij niet …..

Clone War

Posted in: Spelletjes — Angel @ 15:18

AngelsPlaatjeJe zit opgesloten in een lab waar ze dieren klonen. De enige manier om te ontsnappen is winnen van je tegenstander. Je kunt bij iedere zet kiezen of je op een geel of groen blokje wilt gaan staan. Geel is alleen verplaatsen, groen is jezelf klonen. Nu moet je alleen die rat nog zien te verslaan in Clone War, veel succes!

Parabolic mirror Illusion

Posted in: Filmpjes — Angel @ 14:52

AngelsPlaatjeDenk jij ook altijd als je een illusionist ziet: hoe zou die kerel dat nou doen? Misschien dat je na het zien van Parabolic mirror Illusion weer een beetje wijzer bent geworden over hoe ze je in de maling nemen :grayrazz:

Volgende »
 

click coloured link in posts to watch video's or play games

Powered by ME :) !! en MainCore [Valid RSS]
Blog (c) WordPress 3.0 Theme created by McMike and Mr-Godd