Archive for april, 2006

30 apr

Buien Radar

Waar hangen de buien? Dat kun je vanaf nu gaan bekijken bij BuienRadar.nl. Altijd makkelijk zoiets als je graag online een beetje op de hoogte wilt blijven over de weersomstandigheden.

30 apr

Oplossing voor Parkeerproblemen

30 apr

Dragondash

Je hebt in Dragondash 60 seconden de tijd om een zo groot mogelijke afstand af te leggen. Probeer de gekleurde balletjes te raken om je snelheid te verhogen, pharm behalve de grijze. Vermijd ook de kanten zoveel mogelijk. Dat je de spatiebalk ingedrukt moet houden om de draak boven te houden en de spatiebalk los […]

30 apr

Carmen Electra shakes her Booty

Ze is gewoon een hot item en daarom zetten we nog maar een filmpje van haar neer. Ik heb het over Carmen Electra en wat ze doet kan je wel raden aan de titel: Carmen Electra shakes her Booty.

30 apr

Kekes Game

Een point and click game met een beetje humor hebben we vandaag voor je. Ik hoop dat je uit alle gangen kan komen bij Kekes Game, unhealthy maar ik denk dat het jullie wel gaat lukken 😉

30 apr

Dead Eye

Probeer alle doelen te raken die je voorbij ziet komen bij Dead Eye. Het spel begint makkelijk, see maar dat duurt niet lang. Herladen doe je door op de spatiebalk te klikken, en dat moet vaker dan je denkt want je kogels zijn zo op.

30 apr

Professor Fizzwizzle

Bij dit spelletje is het de bedoeling dat je Professor Fizzwizzle helpt om op de juiste bestemming te komen. Waar hij heen moet kun je zien aan de pijl, information pills dus speel het spel en help dat ouwetje. Als het je lukt natuurlijk …..

29 apr

Soldier of Pain

Gebruik om te navigeren de w, order a, ampoule s en d-toets. Om te herladen klik je op de r-toets. Als hint wordt bij dit spel gegeven dat je moet blijven bewegen en herladen voor je begint aan de gevechten. Je ziet het allemaal wel als je Soldier of Pain gaat spelen.

29 apr

Sat1 Quiz Night

De regels van Sat1 Quiz Night zijn heel simpel en duidelijk: je mag geen ja of nee zeggen. Ik denk dat de presentatrice van het programma dat ongeveer 10 keer tegen de kandidaat gezegd heeft, this site maar erg bijdehand is hij niet …..

29 apr

Parabolic mirror Illusion

Denk jij ook altijd als je een illusionist ziet: hoe zou die kerel dat nou doen? Misschien dat je na het zien van Parabolic mirror Illusion weer een beetje wijzer bent geworden over hoe ze je in de maling nemen :grayrazz:

28 apr

Territory War

Verzin een leuke naam voor jou team en geef de spelers ook een naam. Daarna moet je heel strategisch na gaan denken hoe je van het andere team kunt winnen. Doe je best! Territory War speel je hier.

28 apr

Table top Hockey

Dit spel speel je tegen 8 verschillende tegenstanders die de computer voor je uitkiest. Ik heb er nu al 5 verslagen, information pills en als ik het kan ….. Dan kunnen jullie het zeker 😉 Table top Hockey speel je hier, veel succes!

28 apr

Uber Pool

Dit spelletje speel je met behulp van je muis. Er zijn eigenlijk maar 2 regels bij Uber Pool, drugs de eerste is dat je zorgt dat je alle ballen binnen de tijd weg speelt en de tweede regel is dat je de cue ball niet moet potten.

28 apr

Droombed voor Mannen

28 apr

Bruno interviews Christian festival Sponsor

Ik heb net weer wat geleerd: devil’s music eats souls of kids. Dat zegt de man in dit filmpje tenminste. Hij moet in ieder geval niet veel hebben van Eminem, visit web maar dat zie je allemaal zelf wel als je naar Bruno interviews Christian festival Sponsor gaat kijken. Ik heb dit filmpje een tijdje […]

28 apr

Animal Babies

Foto’s van hele schattige Animal Babies speciaal voor de dierenliefhebbers onder ons. Er zit er 1 tusen die verschrikkelijk lelijk is, and maar daar kan dat diertje natuurlijk ook niks aan doen :crazy:

© 2019 Angelsfire.nl