april 30th, 2006

Buien Radar

Posted in: Overige — Angel @ 22:02

AngelsPlaatjeWaar hangen de buien? Dat kun je vanaf nu gaan bekijken bij BuienRadar.nl. Altijd makkelijk zoiets als je graag online een beetje op de hoogte wilt blijven over de weersomstandigheden.

Oplossing voor Parkeerproblemen

Posted in: Foto's/Plaatjes — Angel @ 21:38

Dragondash

Posted in: Spelletjes — Angel @ 18:38

AngelsPlaatjeJe hebt in Dragondash 60 seconden de tijd om een zo groot mogelijke afstand af te leggen. Probeer de gekleurde balletjes te raken om je snelheid te verhogen, behalve de grijze. Vermijd ook de kanten zoveel mogelijk. Dat je de spatiebalk ingedrukt moet houden om de draak boven te houden en de spatiebalk los moet laten om de draak naar beneden te laten gaan, lees je allemaal voordat het spel begint.

Carmen Electra shakes her Booty

Posted in: Filmpjes,Sexy — Angel @ 18:20

AngelsPlaatjeZe is gewoon een hot item en daarom zetten we nog maar een filmpje van haar neer. Ik heb het over Carmen Electra en wat ze doet kan je wel raden aan de titel: Carmen Electra shakes her Booty.

Kekes Game

Posted in: Spelletjes — Angel @ 18:08

AngelsPlaatjeEen point and click game met een beetje humor hebben we vandaag voor je. Ik hoop dat je uit alle gangen kan komen bij Kekes Game, maar ik denk dat het jullie wel gaat lukken 😉

Dead Eye

Posted in: Spelletjes — Angel @ 13:48

AngelsPlaatjeProbeer alle doelen te raken die je voorbij ziet komen bij Dead Eye. Het spel begint makkelijk, maar dat duurt niet lang. Herladen doe je door op de spatiebalk te klikken, en dat moet vaker dan je denkt want je kogels zijn zo op.

Professor Fizzwizzle

Posted in: Spelletjes — Angel @ 10:14

AngelsPlaatjeBij dit spelletje is het de bedoeling dat je Professor Fizzwizzle helpt om op de juiste bestemming te komen. Waar hij heen moet kun je zien aan de pijl, dus speel het spel en help dat ouwetje. Als het je lukt natuurlijk …..

april 29th, 2006

Soldier of Pain

Posted in: Spelletjes — Angel @ 20:40

AngelsPlaatjeGebruik om te navigeren de w, a, s en d-toets. Om te herladen klik je op de r-toets. Als hint wordt bij dit spel gegeven dat je moet blijven bewegen en herladen voor je begint aan de gevechten. Je ziet het allemaal wel als je Soldier of Pain gaat spelen.

Sat1 Quiz Night

Posted in: Filmpjes — Angel @ 15:51

AngelsPlaatjeDe regels van Sat1 Quiz Night zijn heel simpel en duidelijk: je mag geen ja of nee zeggen. Ik denk dat de presentatrice van het programma dat ongeveer 10 keer tegen de kandidaat gezegd heeft, maar erg bijdehand is hij niet …..

Parabolic mirror Illusion

Posted in: Filmpjes — Angel @ 14:52

AngelsPlaatjeDenk jij ook altijd als je een illusionist ziet: hoe zou die kerel dat nou doen? Misschien dat je na het zien van Parabolic mirror Illusion weer een beetje wijzer bent geworden over hoe ze je in de maling nemen :grayrazz:

april 28th, 2006

Territory War

Posted in: Spelletjes — Angel @ 22:55

AngelsPlaatjeVerzin een leuke naam voor jou team en geef de spelers ook een naam. Daarna moet je heel strategisch na gaan denken hoe je van het andere team kunt winnen. Doe je best! Territory War speel je hier.

Table top Hockey

Posted in: Spelletjes — Angel @ 22:32

AngelsPlaatjeDit spel speel je tegen 8 verschillende tegenstanders die de computer voor je uitkiest. Ik heb er nu al 5 verslagen, en als ik het kan ….. Dan kunnen jullie het zeker 😉
Table top Hockey speel je hier, veel succes!

Uber Pool

Posted in: Spelletjes — Angel @ 20:42

AngelsPlaatjeDit spelletje speel je met behulp van je muis. Er zijn eigenlijk maar 2 regels bij Uber Pool, de eerste is dat je zorgt dat je alle ballen binnen de tijd weg speelt en de tweede regel is dat je de cue ball niet moet potten.

Droombed voor Mannen

Posted in: Foto's/Plaatjes — Angel @ 19:59

Bruno interviews Christian festival Sponsor

Posted in: Filmpjes — Angel @ 19:50

AngelsPlaatjeIk heb net weer wat geleerd: devil’s music eats souls of kids. Dat zegt de man in dit filmpje tenminste. Hij moet in ieder geval niet veel hebben van Eminem, maar dat zie je allemaal zelf wel als je naar Bruno interviews Christian festival Sponsor gaat kijken.
Ik heb dit filmpje een tijdje geleden al ergens gezien, maar misschien jij nog niet.

Animal Babies

Posted in: Overige — Angel @ 19:15

AngelsPlaatjeFoto’s van hele schattige Animal Babies speciaal voor de dierenliefhebbers onder ons. Er zit er 1 tusen die verschrikkelijk lelijk is, maar daar kan dat diertje natuurlijk ook niks aan doen :crazy:

Volgende »
 

click coloured link in posts to watch video's or play games

Powered by ME :) !! en MainCore [Valid RSS]
Blog (c) WordPress 3.0 Theme created by McMike and Mr-Godd