Archive for maart, 2006

31 mrt

Fijn weekend allemaal, Cheers!

31 mrt

Biker on Crack

Laat zien wat je hebt! Dat moet de motorrijder op deze foto ook gedacht hebben, price want hij geeft zich behoorlijk bloot. Biker on Crack heeft wel een flinke dikke kont trouwens, haha :glasses:

31 mrt

Fahrzeugbeherrschung

Wat de man in dit filmpje laat zien noem ik nou Fahrzeugbeherrschung. Vooruit, dosage achteruit, thumb bochten maken, het maakt hem allemaal niks uit hij doet het gewoon! Op download server 1 of 2 klikken om het filmpje te bekijken.

31 mrt

Special Mission

Je bent op een Special Mission in dit spannende spelletje. Schiet de bad guys overhoop, viagra 40mg bevrijdt mensen die gevangen genomen zijn enz. enz. Je hebt verschillende toetsen nodig om dit spel te spelen, dus lees eerst de instructies goed door.

31 mrt

Bomb Wars

Versla je tegenstander door een bom op hem te gooien in het mooi gemaakte spelletje Bomb Wars. Lees voor je begint de instructies even door, malady dan weet je precies hoe je hem moet verslaan.

30 mrt

Screwing other people’s Photography

Wil je net een leuke foto maken van een paar mooie meiden of van een gezellig groepje mensen, sickness dan moet een ander het zo nodig verpesten. Je foto is dan wel gelijk mislukt, maar op die manier hebben wij wel weer wat om te lachen. 2 Pagina’s met Screwing other people’s Photography, dus gewoon […]

30 mrt

Invisible Ocean

Dit is echt een filmpje om even bij te relaxen. Ga even lekker zitten bij Invisible Ocean en geniet van de mooie onderwaterbeelden. Ik voel me weer helemaal rustig nu ……

30 mrt

Polar Jump

Je hebt 5 minuten de tijd om op zoveel mogelijk ijsbergen te springen in Polar Jump. Spring er niet naast, more about dan moet je weer opnieuw beginnen en dat is zonde als je al veel punten hebt 😛

29 mrt

What if you were killed for a Coat?

De zeehondenmoordjacht, diagnosis ik word er al misselijk van als ik er aan denk. Laat staan als ik er dan nog beelden bij zie. Dit PETA filmpje draait de boel om, more about misschien zet het mensen aan het denken. Ik hoop het …….. What if you were killed for a Coat? bekijk je hier […]

29 mrt

Car drives thru subway Tunnels

Reken maar dat je raar opkijkt als je op een perron staat te wachten en je ziet opeens een auto voorbij scheuren! Die gast in Car drives thru subway Tunnels spoort echt niet volgens mij!

29 mrt

Angelsfire.nl gaat Verhuizen!

Omdat Angelsfire.nl een beetje uit haar jasje begint te groeien door het grote aantal bezoekers, find waarvoor we jullie allemaal heel hartelijk bedanken :kiss: zijn we druk bezig met de verhuizing naar een andere host. We blijven gewoon door posten totdat alles over een paar dagen weer normaal is, dus jullie hoeven niks te missen!

29 mrt

Theme tunes Online

Bij Theme tunes Online vind je diverse wav en mp3 bestanden van bekende tv-series en films. O.a. Charmed, clinic Batman, ambulance Battlestar Galactica, Benny Hill en Baywatch kom je er tegen, maar ook oude commercials van Coca-Cola. Het zijn er teveel om op te noemen, dus kijk zelf maar of er iets tussen staat wat […]

29 mrt

Bulldog touching Himself

Boogy, patient zo heet de hond uit het filmpje, order kijkt niet erg vrolijk bij wat hij aan het doen is. Maarja, hij zal wel denken: als er niemand anders in de buurt is dan moet je toch wat? Bulldog touching Himself bekijk je hier.

29 mrt

Easy fat loss Program

Zou dit dan eindelijk de oplossing zijn voor mensen die wat overtollig vet kwijt willen raken? Easy fat loss Program, sick zonder pillen of ingewikkelde pijnlijke ingrepen van je zwembandjes afkomen. Als dat geen goed nieuw meer is!

29 mrt

Ball Toucher

We hadden al eerder een spelletje dat op Ball Toucher lijkt, visit this site maar deze is toch net weer even anders. De bedoeling van het spelletje is dat je zoveel mogelijk punten haalt door de lichtblauwe en gele ballen aan te raken met het zwarte blokje. Raak je de donkerblauwe of rode ballen aan […]

29 mrt

Super Chuck

Het bewijs dat Chuck Norris the most powerful man on earth is, treatment zie je in het filmpje Super Chuck. Ik kijk trouwens graag naar films waar deze stoere kerel in mee speelt :good:

© 2019 Angelsfire.nl