Archive for november, 2005

30 nov

Tom Hanks finds new Harry Potter Book

Tom Hanks zit op een onbewoond eiland en wil net in het boek gaan lezen dat hij gevonden heeft. De rest bekijk je zelf maar in Tom Hanks finds new Harry Potter Book, buy information pills ghehe.

30 nov

Sauce für Alles

Volgens dit filmpje is het helemaal geen probleem als je nog ergens een vergeten stuk pizza of toevallig iets anders tegen komt wat er niet meer zo lekker uitziet. Sauce für Alles van Heinz er overheen en eet smakelijk!

30 nov

Army S.W.A.T

De opdracht is simpel van dit schietspelletje: roei alle terroristen uit, this maar zorg er wel voor dat je geen slachtoffers maakt onder gewone mensen. Army S.W.A.T speel je hier.

30 nov

Shake Hands

30 nov

Fantastic 4 Auditions

De mensen in Fantastic 4 Auditions doen natuurlijk hun uiterste best om te laten zien hoe goed ze zijn tijdens hun auditie. Toch levert dat beelden op waar wij weer om kunnen lachen 😛

30 nov

Alex in Danger

Een vrij simpel platform spelletje, viagra sale maar toch leuk om te spelen. De instructies zie je voordat je begint met Alex in Danger.

30 nov

Dreamlines

Tik een zoekwoord in waarover je gedroomd hebt bij Dreamlines. Je droom wordt dan met Java in beeld gebracht. Zo krijg je een Dream Generator over je eigen droom. Erg mooi dit.

29 nov

Sexuele Voorlichting

29 nov

Weird laughing Asian Kid

Grappig om de gekke bekkies van Weird laughing Asian Kid te zien, online voordat hij in slaap valt. Waar zou hij toch aan denken?

29 nov

Sexy Stormtrooper

Het hoofd op het plaatje ziet er niet bepaald sexy uit. Wacht maar tot je de rest van deze Sexy Stormtrooper gezien hebt :angel:

29 nov

SawStop demo Video

Een zaag zoals die in het filmpje blijft altijd gevaarlijk voor je vingers. Het is dan ook mooi om te zien in de SawStop demo Video, information pills waarin ze demonstreren met een worstje die ze voor de zaag houden, dat het worstje gewoon heel blijft. Toch zou ik mijn vingers er niet graag voor […]

28 nov

Sinterklaas Pagina’s

We hebben wat handige Sinterklaas Pagina’s opgezocht voor jullie. Sinterklaas.nl, buy information pills Rijmwoorden- en gedichten generators, medications een Feestpagina vol met alles wat met Sinterklaas te maken heeft en de Sinterklaas.pagina.nl vergeten we ook niet. Weet je zelf nog een leuke link, dan zetten we die er ook bij.

28 nov

18 Tricks to teach your Body

Je weet tenslotte nooit of je er wat aan hebt, malady dus lees even deze 18 Tricks to teach your Body. Wist je bijvoorbeeld dat als je een injectie krijgt, en je hoest even flink dat je het dan minder voelt? Ik ook niet.

28 nov

Frosty Flips

Help de kerstman op zijn snowboard om alle pakjes te verzamelen. De instructies lees je voordat je begint met Frosty Flips, troche een leuk Mousebreaker spelletje.

28 nov

Cool microwave Bomb

2 Mannen zijn bezig om een magnetron op te blazen. Volgens mij hadden ze niet gedacht dat de explosie zo groot zou zijn als dat ding uit elkaar klapt. Ze schrikken zich namelijk rot. Cool microwave Bomb bekijk je hier.

28 nov

Sumsing Turbo 3000Xi Multitask

We gooien er maar weer eens wat gekkigheid tegenaan. We doen dat met een Jensen video over alle mogelijkheden van de Sumsing Turbo 3000Xi Multitask. Toch handig zo’n telefoon die echt alles kan 😉

© 2019 Angelsfire.nl