Archive for september, 2005

30 sep

The 80s man Video

Het laden kan misschien even duren maar daarna kun je gaan kijken naar The 80s man Video en dat is dat wachten dan weer waard 😉

30 sep

Zorro Tank

Speel op de muziek van 2 Unlimited Zorro Tank. Lees voor je begint de instructies even door en knal dan de vijandige tanks overhoop!

30 sep

Geriatric Cutie

29 sep

Cool Eyewear

Je moet er wat voor over hebben maar dan val je wel op met je Cool Eyewear. Op het plaatje zie je jaws en daar moet je $ 330 voor neertellen maar je vind op de website ook goedkopere lenzen.

29 sep

Skate Boy

Een spelletje voor de skate liefhebbers: Skate Boy. Met je pijltjestoetsen bestuur je de skater, stomach met de toetsen 1t/m9 kun je speciale trucjes doen en met de spatiebalk spring je. Hoe moeilijker de sprong, hoe meer punten maar val je dan gaan er punten af. Succes!.

29 sep

Cool and crazy Stunts

Zulke hufters als in dit filmpje zie je maar zelden. Wel erg leuk natuurlijk om naar hun stomme streken te kijken. Don’t try this at home!

29 sep

The biggest, fattest Book

28 sep

Submachine

Alweer een point and click game. Deze keer is het Submachine. Klik je suf, more about verzamel de objecten en dan kom je er denk ik wel uit :angel:

28 sep

Climber

Checkpoint 1 heb ik gehaald van Climber, viagra order vraag me alleen niet hoe. Beetje vreemd spelletje is het eigenlijk. Lees de instructies voor je begint en klim er lekker op los zou ik zeggen 😛

28 sep

De Fryskelator

Vertaal een website met De Fryskelator naar de Friese taal. Je hoeft alleen de URL van een website in te tikken en op vertaal te klikken. Erg leuk om te zien hoe Angelsfire dan opeens Angelsfirje gaat heten en hoe alle posten gelijk vertaald zijn.

28 sep

Leven als Kat en Hond

28 sep

Humo Liegt

Die breinwassers van Humo willen de jonge lezers in hun stinkende gat zitten, recipe zodat ze dat stuk papieren opium voor het losbandige volk blijven kopen! Wat ze niet weten is dat ik de waarheid heb gefilmd. Het bewijs dat die jeugd niet deugt. Die profiterende meeëters doen niets anders dan leeghangen, sales mekaar aflikken, […]

28 sep

Read people’s dirty little secrets and post your Own

Soms hebben mensen geheimen die ze niet aan iemand durven vertellen maar dat wel heel graag zouden willen doen. Voor die mensen is er 2secret.com. Heb je zelf geen geheim dan kun je er ook alleen geheimen lezen van andere mensen ……..

27 sep

World’s most expensive Cars 2005

Op het plaatje zie je de nummer 1 van de World’s most expensive Cars 2005. Het is de Saleen S7 Twin Turbo en hij kost maar liefst €535, page 000 in Europa. In de U.S moet je er $555,000 voor neer tellen. De slide show om de andere auto’s te zien start vanzelf.

27 sep

Sized-to-fit Condoms

Ik wist niet dat je condooms hebt in maar liefst 55 maten. Ze bestaan dus wel en op deze website lees je er alles over.

27 sep

She loves to lick Balls

Als ik bij She loves to lick Balls ga zetten om wat voor ballen het gaat geloven jullie me denk ik niet, approved dus kijk zelf maar waar het over gaat.

© 2019 Angelsfire.nl