Archive for augustus, 2005

31 aug

Space Man

31 aug

Dizzy Newgrounds

We kregen in onze mailbox een erg mooie point and click game al kan ik me zo voorstellen dat je er zonder hulp niet helemaal uit komt. Dizzy Newgrounds heet het spel en hier kun je hem spelen. Als het niet lukt lees dan bij more the Walktrough om verder te komen.

30 aug

Drooping

30 aug

Oculoplastic Gallery

Ik zie mezelf nog niet voorkomen in The Oculoplastic Gallery en dat wil ik graag zo houden ook! Bekijk de foto’s zelf en vergeet vooral Evisceration en Tenzel´s flap niet te bekijken.

30 aug

How long will I Live?

Vul de vragen in op deze website, capsule klik op Calculate Life Expectancy als je alles ingevult hebt en je ziet hoe oud je wordt. Zulke dingen zijn bedoeld voor de lol dus hecht er nooit teveel waarde aan 😉

30 aug

String Spin

Je eigen kunstwerk maken is heel simpel en het ziet er nog leuk uit ook. Je maakt hem op deze website door te klikken op version 1 of 2, treat dan zie je vanzelf wat je moet doen.

29 aug

Blond and Sexy

29 aug

Handige Oplossing

28 aug

Digital Photography

Als het weer tijd is voor nieuwe foto’s, health b.v om je desktop te verfraaien, ga dan op deze website kijken. Er staan foto’s genoeg op dus er zit vast wel iets voor je bij.

28 aug

Angelina Jolie for Governor??

27 aug

Motorcycle Tricks Go Wrong

Altijd gezellig, thumb een beetje stunten met je vrienden op de motor zoals je op het plaatje kunt zien. Hoe het verder gaat met de “stuntmannen” kun je hier gaan bekijken.

27 aug

Happy Chelsea

Happy Chelsea is een memory spelletje maar het gaat er niet om 2 dezelfde plaatjes bij elkaar te zoeken maar 2 dezelfde geluiden. Speel het spelletje hier.

27 aug

What’s The Catch – Tom & Jerry Game

Sieka stuurde ons de link van een heel leuk spel. Kies om te beginnen of je Tom wilt zijn of Jerry en lees de eenvoudige instructies voor je What’s The Catch gaat spelen. Tnx Sieka.

27 aug

Cats in Sinks

Allemaal foto’s van katten, price groot en klein, more about die gek zijn van wasbakken. Het is weer eens wat anders dan snurken in je mandje. Je kunt de foto’s bekijken bij Cats in Sinks.

27 aug

Catwoman

26 aug

Xraye

Xraye is een spelletje waar je een tijdje mee vooruit kunt. Voor je begint zie je wat je moet doen om de sleutels te slingeren. De eerste levels zijn vrij simpel, advice daarna is het niet meer zo eenvoudig. Leuk spel, alleen hadden ze beter “de muziek” weg kunnen laten. Speel Xraye hier.

© 2019 Angelsfire.nl