juni 7th, 2005

Gravity

Posted in: Spelletjes — Angel @ 21:53

AngelsPlaatjePaul vind dit spelletje kei leuk. Het heet Gravity en de bedoeling is een atoom afvuren, zo’n wit balletje en die mag de rode balletjes niet raken voor de tijd in de balk onderin op is. Haal je het wel binnen de tijd dan ga je naar een volgend level. Speel Gravity hier dan zie je het vanzelf wel.

Eye of the Kraken

Posted in: Download,Spelletjes — Angel @ 20:14

AngelsPlaatjeDe volledige versie van Eye of the Kraken, een point en click game van 152MB kun je hier downloaden. Heb je daar niet genoeg aan, download dan 1 van de vele andere spelletjes die je hier kunt vinden. Er staan honderden demo’s en full games dus je kunt even vooruit.
Tnx Softline.

Audi A3

Posted in: Overige — Angel @ 17:45

AngelsPlaatjeEen leuke reclame van Audi A3. De hele foto is gemaakt met de Artext vorsprung durch technik en door dit in verschillende grijswaarden te doen krijg je deze auto. Zoom in en kijk hier zelf.

The Meatrix

Posted in: Flash — Angel @ 15:50

AngelsPlaatjeThe Meatrix is een flash tegen de vleesindustrie: Knorrie attacks the world! Denk dus even na als je straks een hap van je speklap neemt. Klik hier voor de flash.
Tnx Softline.

Spacializer

Posted in: Overige — Angel @ 12:35

AngelsPlaatjeEcht weird, jij maakt het geluid en de vormen door met je muis over de kleuren te gaan.
Mooi gedaan en je bent weer even van de straat. Klik hier voor Spacializer.
Tnx Softline.

BatMobile

Posted in: Overige — Angel @ 12:24

AngelsPlaatjeVanaf 16 juni kun je naar Batman Begins in de bios. Wil je alles weten over The Batmobile, ga dan deze website bezoeken want er is daar genoeg info over die vreemde auto te vinden.
Voor nog meer Batman en alles er omheen moet je even hier klikken.

Shoelace Site

Posted in: Overige — Angel @ 12:13

AngelsPlaatjeVeters strikken op de gewone manier leer je al op de kleuterschool maar wil je eens iets anders met je veters doen, ga dan eens op de Shoelace Site kijken. Rijgen maar!.

The People’s Cam

Posted in: Overige — Angel @ 12:01

AngelsPlaatjeTik een tekst in en laat iedereen meegenieten van jou boodschap. Het kan druk zijn dus soms moet je even geduld hebben. Laat je boodschap hier achter..

Ghost Rider

Posted in: Filmpjes — Angel @ 09:45

AngelsPlaatjeSoftline mailde al vroeg dat hij een ritje op de motor ging maken. Wij mogen meegenieten dus ben je er klaar voor dan is hier het filmpje.
Tnx Softline.

Beertje Mollen

Posted in: Spelletjes — Angel @ 09:33

AngelsPlaatjeRaak je agressie kwijt door dit beertje te molesteren. Hij komt bij deze website vandaan waar je nog veel meer van zulke dingen kunt vinden.

Compliment Generator

Posted in: Generator — Angel @ 09:15

AngelsPlaatjeComplimenten zijn altijd leuk en met deze Compliment Generator wordt het je wel heel makkelijk gemaakt. Voor een nieuw compliment ververs je even de pagina.

 

click coloured link in posts to watch video's or play games

Powered by ME :) !! en MainCore [Valid RSS]
Blog (c) WordPress 3.0 Theme created by McMike and Mr-Godd