Archive for juni 7th, 2005

07 jun

Gravity

Paul vind dit spelletje kei leuk. Het heet Gravity en de bedoeling is een atoom afvuren, clinic zo’n wit balletje en die mag de rode balletjes niet raken voor de tijd in de balk onderin op is. Haal je het wel binnen de tijd dan ga je naar een volgend level. Speel Gravity hier dan […]

07 jun

Eye of the Kraken

De volledige versie van Eye of the Kraken, this web een point en click game van 152MB kun je hier downloaden. Heb je daar niet genoeg aan, download dan 1 van de vele andere spelletjes die je hier kunt vinden. Er staan honderden demo’s en full games dus je kunt even vooruit. Tnx Softline.

07 jun

Audi A3

Een leuke reclame van Audi A3. De hele foto is gemaakt met de Artext vorsprung durch technik en door dit in verschillende grijswaarden te doen krijg je deze auto. Zoom in en kijk hier zelf.

07 jun

The Meatrix

The Meatrix is een flash tegen de vleesindustrie: Knorrie attacks the world! Denk dus even na als je straks een hap van je speklap neemt. Klik hier voor de flash. Tnx Softline.

07 jun

Spacializer

Echt weird, visit web jij maakt het geluid en de vormen door met je muis over de kleuren te gaan. Mooi gedaan en je bent weer even van de straat. Klik hier voor Spacializer. Tnx Softline.

07 jun

BatMobile

Vanaf 16 juni kun je naar Batman Begins in de bios. Wil je alles weten over The Batmobile, adiposity ga dan deze website bezoeken want er is daar genoeg info over die vreemde auto te vinden. Voor nog meer Batman en alles er omheen moet je even hier klikken.

07 jun

Shoelace Site

Veters strikken op de gewone manier leer je al op de kleuterschool maar wil je eens iets anders met je veters doen, buy information pills ga dan eens op de Shoelace Site kijken. Rijgen maar!.

07 jun

The People’s Cam

Tik een tekst in en laat iedereen meegenieten van jou boodschap. Het kan druk zijn dus soms moet je even geduld hebben. Laat je boodschap hier achter..

07 jun

Ghost Rider

Softline mailde al vroeg dat hij een ritje op de motor ging maken. Wij mogen meegenieten dus ben je er klaar voor dan is hier het filmpje. Tnx Softline.

07 jun

Beertje Mollen

Raak je agressie kwijt door dit beertje te molesteren. Hij komt bij deze website vandaan waar je nog veel meer van zulke dingen kunt vinden.

07 jun

Compliment Generator

Complimenten zijn altijd leuk en met deze Compliment Generator wordt het je wel heel makkelijk gemaakt. Voor een nieuw compliment ververs je even de pagina.

© 2018 Angelsfire.nl