Archive for juni, 2005

30 jun

Death Meter

Vul de vragen in en je ziet hoe lang je nog te leven hebt. Je kunt dat doen door naar deze website te gaan. Bedenk wel dat het voor de lol is dus til er niet te zwaar aan.

30 jun

I’ll Bug You! Yeah yeah yeah!

Op de muziek van she loves you van The Beatles een leuke e-card die je ook naar iemand toe kunt sturen. I’ll Bug You! yeah yeah yeah! Vergeet je boxen niet aan te zetten.

30 jun

New WTC tower design

Aan het nieuwe WTC tower ontwerp is lang gewerkt maar nu kunnen we het bekijken. Een heel artikel erover vind je bij CNN en als het allemaal volgens plan loopt is The Freedom Tower in september 2009 klaar.

29 jun

Alweer je trouwdag vergeten?

Happy anniversary darling zegt ze lief tegen je. Helaas ben jij vergeten om iets voor haar te kopen. Hoe je dat probleem oplost, information pills zie je hier.

29 jun

Southpark Studio V2

Southpark? Helemaal te gek en hylarisch! Haha, generic Hier heb jij nu de mogelijkheid om je eigen Southpark figuur te maken. Mogelijkheden genoeg. Denk dat de mijne wel aardig op Angel lijkt. Toch? Update: De link deed het niet meer, maar nu weer wel!

29 jun

Aliens bestaan dus wel hé !!

Men spreekt al eeuwenlang over aliens. Bestaan ze wel, website like this bestaan ze niet? Er zijn waarschijnlijk wel miljoenen verhalen van oog-getuigen en vele foto´s. Maar ik heb toch echt het onomstotelijke bewijs dat ze bestaan. En ja, ze zijn kwaadaardig! Update: Helaas werken de linken niet meer, ik heb ze daarom maar verwijderd […]

29 jun

Marry your Pet

Het moet echt niet gekker woden denk ik wel eens. Het kan dus wel gekker want op deze website kun je gaan trouwen met je huisdier. Met een echt certificaat, ed t-shirt of een aandenken voor aan de muur.

28 jun

Angel Puzzel 3

Hoogste tijd voor weer een nieuwe Puzzel! Deze keer zal ik erbij vertellen dat het 2 verschillende personen door elkaar zijn, website ze horen dus niet bij elkaar. Ik ben benieuwd of jullie het raden. Klik op de puzzel om hem te vergroten en veel succes. Softline heeft de puzzel sneller geraden dan ik hem […]

28 jun

Harry Potter and the Goblet of Fire

In november pas te zien in de bioscoop, website nu kun je bij ons al vast gaan kijken naar The Trailer van Harry Potter and the Goblet of Fire.

28 jun

Alexia Juliana Marcella Laurentien

Ze woog zondag bij haar geboorte 3490 gram, pharmacy is 50 centimeter lang en sinds vandaag weten we ook wat de naam is van het dochtertje van Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en het zusje van Prinses Amalia: Prinses Alexia Juliana Marcella Laurentien is het geworden. We zijn weer helemaal op de hoogte, veel gezondheid en […]

28 jun

King Kong

De remake van de klassieker King Kong is vanaf 15 december in de bioscoop te zien. De trailer kun je alvast bij ons zien. Klik hier om alvast van een stukje King Kong te genieten.

28 jun

MachinaSoup

De bedoeling van het spelletje is om de knopjes in de soepmachine zo neer te zetten dat de soep in het emmertje loopt. Je doet dat door op de gele knopjes te klikken met je muis en dan op soup te klikken. De machine start nu op en als het goed is komt de soep […]

27 jun

What Slanguage do you Speak?

De bedoeling van de quiz is om van 28 vragen met vreemde woorden te raden wat ze betekenen. B.v het woord: dollymop, abortion en dan kun je kiezen uit drie antwoorden. Je kunt hier klikken om de quiz te spelen.

26 jun

Panic Ball

Het spelletje lijkt een beetje op break out maar is toch net weer iets anders. Zo zijn we weer een tijdje zoet. Speel Panic Ball hier.

25 jun

Angelsfire.nl proudly presents: MIKE

25 jun

World Paper Money

Nu we met de euro opgescheept zitten wil je misschien nog een keer zien hoe ons oude geld er uitzag. Maar niet alleen geld uit Nederland maar ook van veel andere landen kun je hier bekijken. Selecteer 1 van de landen en klik daarna op select a note.

© 2019 Angelsfire.nl