Archive for mei, 2005

31 mei

The Game

Scoor 400 punten en je gaat door naar een volgend level. Je kunt die punten scoren door freaks te vangen met behulp van je pijltjestoetsen en de spatiebalk. Raak je een zaklamp dan gaan er 10 punten af en alles moet ook nog binnen de tijd. Doe je best en speel The Game hier.

31 mei

Zoek het Hoofd

Klik op het plaatje voor een vergroting. In het plaatje zit een mannenhoofd verstopt. Vind je het binnen 3 seconden dan ben je geniaal, stomach heb je er 1 minuut voor nodig dan ben je vrij normaal ontwikkeld en als je er 3 minuten of langer voor nodig hebt is er iets mis met je […]

31 mei

Natuurlijke Bruggen

Bruggen bouwen is een kunst op zich. Op deze website vind je geen gemaakte bruggen maar natuurlijke bogen en bruggen. Erg mooi om te zien.

31 mei

PestAap

Dat apen brutaal zijn wisten we al maar de aap in dit filmpje heeft wel erg veel lef, try hij pest een tijger en heeft er nog lol in ook!

31 mei

Don’t Worry Be Happy

Ben je niet helemaal gelukkig om wat voor reden dan ook, generic kijk dan naar deze flash, dan knap je zo weer op! Fijne dag in ieder geval.

30 mei

De fiets van Piet van Pa

Op verzoek de flash van De fiets van Piet van Pa dus zing gezellig mee, find als het je lukt. Het tempo ligt niet zo erg hoog, more about maar toch zal het je niet meevallen om het bij te houden. Succes! Klik hier voor de flash.

30 mei

Had je wat?

30 mei

Gratis Software

Ik kwam een website tegen net met allemaal gratis software. Zelf heb ik het nog niet uitgeprobeerd maar misschien zit er wel wat voor je bij. Klik hier om naar de website te gaan.

30 mei

The Nineties Files

Wat was ook alweer allemaal hot in de jaren 90? Fris je geheugen een beetje op met deze website.

29 mei

Past Life Predictor

Wie was jij in een vorig leven eigenlijk? Ben je nieuwsgierig, viagra ga dan naar deze website, vul de gegevens in en je ziet het meteen.

29 mei

Jedi Name Generator

Wil je weten wat jou naam zou zijn als je een Jedi was? Dat kan met The Jedi (aka Star Wars) Name Generator, information pills die je hier kunt vinden.

29 mei

The Style Machine

Doet jou pc ook wel eens niet wat jij wilt en heb je dan zin om er eens flink op te meppen, recipe dan moet je hier even klikken om je uit te leven.

28 mei

Do You Know Who I Am?

Het filmpje is niet nieuw maar hij blijft leuk om naar te kijken, more about zeker in examentijd. Klik hier om Do You Know Who I Am te zien.

28 mei

Druppels

Druppels die heel sterk vergroot zijn, what is ed vind je op deze website. Best mooi om te zien eigenlijk.

28 mei

Happy Heks

Pak de luchtbelletjes door te vliegen op je bezemsteel maar kijk uit voor die konijntjes want als je die raakt moet je weer opnieuw beginnen. Speel Happy Heks hier.

27 mei

Pharoah Phobia

Mooi gemaakt spel dat Pharoah Phobia en erg leuk om te spelen. In de hoofdrol: Courage, ampoule Eustace en Muriel. De bedoeling is dat Courage zijn familie red uit de kerkers en dat is natuurlijk niet zonder gevaar. Speel Pharoah Phobia hier.

© 2019 Angelsfire.nl